مواد لازم :
آرد شیرینی پزی 2 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
◀میزان پودر قند به سلیقه شما بستگی داره میتونید بچشید و اگه کم شیرین دوست دارید مثل من...مقدارشو کمتر بریزید.
کره مذاب 200 گرم
◀بسته به جنس آرد ممکنه کمتر یا کمی بیشتر از این میزان کره لازم بشه
◀به جای کره صبحانه میتونید از کره گیاهی(مارگارین)استفاده کنید
پودر هل به میزان دلخواه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
ابتدا آرد رو در تابه الک کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا جایی که بوی خامی اون برطرف و کمی طلایی شود(حدود 30 تا 40 دقیقه زمان لازم هست)
سپس به تدریج کره مذاب را اضافه و هم بزنید تا آرد به صورت خمیر لطیفی دربیاد (خمیر نه خشک باشه و نه شل) باید به صورتی باشه که بشه توی دست بهش فرم داد و ترک نخوره
حالا مواد رو از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا از داغی بیفته
سپس مواد رو دو قسمت مساوی کنید
پودر قند را الک کنید و با دست مواد رو ورز بدید تا خوب به خورد هم بروند
به یک قسمت پودر هل اضافه و مخلوط کنید و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه کنید.
بعد از افزودن کاکائو خمیر کمی خشک میشه بنابراین لازمه دوباره کم کم (در حد دو تا سه قاشق) کره مذاب به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر دوباره لطیف بشه.
حالا کف قالب یا ظرف پیرکس کوچک به ابعاد 15×15 یا 20×15 نایلون بیندازید و مواد سفید را در قالب پهن کنید.
قالب رو برای یک ربع در یخچال بذارید تا مواد سفید کمی ببنده و بشه مواد کاکائویی رو روی اون پهن کرد.
سپس از یخچال خارج کنید و خمیر کاکائویی رو روی اون پهن و صاف کنید.
قالب رو برای 3 تا 4 ساعت در یخچال بذارید تا حلوا کاملا ببنده.
◀میتونید مواد رو در قالب سیلیکونی بریزید (نیازی به چرب کردن نیست)
سپس دور تا دور حلوا رو از قالب جدا کنید و اونو روی یک سینی برگردونید.
صبر کنید تا کمی در دمتی محیط بمونه و از سفتی دربیاد و بعد به سایز دلخواه برش بزنید.
◀اگه سرد و سفت باشه موقع برش خورد میشه.
◀در ظرف در بسته در یخچال تا یکماه قابل نگهداری هست
◀یکساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید تا نرم و آماده مصرف بشه.
منبع: اینستاگرام