دستور تهیه پولکی:
پولکی که از تنقلات و سوغاتی های معروف شهر اصفهان است انواع مختلفی مثل پسته ای ، کنجدی ، نارگیلی ، لیموعمانی و زعفرانی دارد.که برای تهیه این شیرینی مقداری شکر را با نصف مقدار شکر، آب و اندکی سرکه سفید یا جوهر لیمو مخلوط میکنند و روی حرارت ملایم قرار میدهند تا طلائی رنگ شود
همچنین بخوانید:
بعد آنها را با قاشق روی سینی چرب شده می ریزند تا سفت و سرد شود.
اگر مواد پولکی را زیاد حرارت دهید می سوزد و رنگ آن تیره میشود.و نیز اگر آن را به اندازه کافی حرارت ندهید ترد و شکننده میشود.
برای خشک ماندن پولکی ها بهتر است آن ها را در ظرف درب بسته نگهداری کنید.