طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

 تمایل به پخت غذاهای سنتی همچون واویشکا گیلانی، میرزا قاسمی شمال، قلیه ماهی جنوبی و … داشته باشید، قطعا از پخت و سرو کشک بادمجان سمنان نیز لذت خواهید برد. کشک بادمجان یکی از دسته غذاهای پر کالری، سنتی و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای داشته و به راحتی در منزل تهیه خواهد شد؛ اما امروز آمده ایم با یک دستور پخت کشک بادمجان مجلسی و بسیار خوشمزه، همراه با آریسته باشید

آموزش تهیه کشک بادمجان مجلسی و خوشمزه

 

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

بادمجان ۶ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
پیاز ۲ عدد
کشک ۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
عصاره گوشت بره الیت ۱ عدد
مناسب برای ۶ نفرزردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان به صورت مرحله به مرحله

برای درست کردن کشک بادمجان مناسب برای ۶ نفر باید به ازای هر یک نفر یک عدد بادمجان سرخ شده در نظر بگیرید، البته این عدد برای زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که کشک بادمجان شما به عنوان غذای اصلی انتخاب شده باشد

 

آموزش و مدل های تزئین کشک بادمجان

برای تزیین کشک بادمجان مجلسی می توانید از گردو، کشک رنگ شده و نعناع داغ استفاده کنید. اگر کشک را به خوبی بجوشانید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس با استفاده از قیف و ماسوره می توانید شکوفه زده و یا طرح های خلاقانه ای ایجاد کنید؛ در صورت نداشتن قیف و ماسوره حتی می توانید کشک را داخل نایلون ریخته و انتهای آن را سوراخ کنید و سپس طرح خود را پیاده سازی کنید. برای استفاده از نعناع داغ حتما روغن اضافی آن را بگیرید چراکه در نهایت روغن اضافی می تواند منجر به خراب شدن طرح نهایی شما شود. برای رنگ کردن کشک هم می توانید از انواع رنگ های خوراکی و یا زردچوبه استفاده کنید.

 

تزئین کشک بادمجان مجلسی برای 10 نفر

ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و داخل یک سبد قرار دهید و مقداری نمک روی آنها بریزید و اجازه دهید تا تلخی بادمجان بیرون آید
سپس بادمجان را آب گرفته، خشک کنید، سرخ کنید و به قطعات ریزتر تقسیم کنید
عدد پیاز را خرد کرده و آنها را سرخ کنید
سیر را نیز به خوبی خرد کرده و سرخ کنید
حالا سیر، پیاز داغ، نعناع داغ را به همراه بادمجان در یک ماهیتابه ریخته و سپس مقداری آب جوش (در حد یک لیوان) روی آن بریزید و اجازه دهید تا بادمجان ها اندکی له شوند و کاملا بپزند
زمانیکه آب اضافی تبخیر شد ادویه به همراه عصاره گوشت را به بادمجان اضافه کرده و برای مدت زمان کمی تفت دهید
حالا گردو را به همراه کشک رقیق شده به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید
درب ماهیتابه را ببندید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا کشک کاملا با مواد بپزد. (در این بین باید حواستان به کشک بادمجان باشد و مدام آن را هم بزنید)
اگر تمایل داشته باشید تا کشک بادمجان مجلسی خود را به شکل پیش غذا و فینگرفود بر سر میز بیاورید، می توانید از نان تست و قالب استفاده کنید، به این شکل که نان تست را قالب زده و داخل آن را با کشک بادمجان پر کنید، سپس تکه ای دیگر از نان بر روی آن قرار داده و روی نان را با کشک تزیین کنید. برای این منظور می توانید از قالب های آماده تارت نیز استفاده کنید
اگر بخواهید کشک بادمجان رژیمی و کم روغن در اختیار داشته باشید بهتر است به جای سرخ کردن بادمجان آنها را آب پز و یا در فر و بدون پوست کبابی کنید
برخی از افراد کشک بامجان را با عدس درست می کنند، در واقع کشک بادمجان با عدس همان حلیم بادمجان بدون گوشت است

 

منبع : dishfood.home

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی