طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ؛ ۲ دستور تهیه متفاوت

۱. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ 

مواد لازم برای دو عدد ساندویچ
نمک ۳ قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چایی خوری
آب ۲ پیمانه 
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد 
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری 
فلفل هندی یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار کافی
شیر نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
پودر سوخاری نیم قاشق چای خوری
آرد سه چهارم فنجان
شیر خشک ۱ قاشق غذا خوری 
روغن بادام زمینی نیم پیمانه
نان همبرگر ۲ عدد 
کره ۱ قاشق غذا خوری 
خیار شور و گوجه و کاهو به مقدار لازم برای بین ساندویچ

ساندویچ فیله مرغ؛ دو دستور تهیه + فیلم آموزشی

 

زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۲ ساعت


دستور تهیه

  • سینه‌ی مرغ را از وسط به دو قسمت نازک‌تر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. ۲ پیمانه آب،۳ قاشق غذا خوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  • پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
  • شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
  • آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آرد‌ها کمی مرطوب شوند.
  • یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
  • سینه‌ی مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
  • سینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته شود.
  • دو طرف سینه‌ی مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را روی دستمال‌های روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته شود. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقه‌ی خودتان روی نان بگذارید.
  • سینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکه‌ی دیگر نان بپوشانید.


ساندویچ خوشمزه فیله مرغ آماده‌ی سرو است ...

 

ساندویچ فیله مرغ

۲. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر

مواد لازم  اندازه  مقدار کالری
سینه مرغ  ۱ عدد  هر ۱۰۰ گرم ۲۰۰ کالری
فلفل دلمه  ۱ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
گوجه فرنگی  ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
پیاز ۲ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۵ کالری
پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری هر ۱۰۰ گرم ۴۳۱ کالری
نمک و فلفل و آویشن  مقداری هر ۱۰۰ گرم ۰ کالری
زنجفیل تازه (دلخواه) به اندازه یک بند انگشت هر ۱۰۰ گرم ۴۹ کالری

زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۱ ساعت

طرز تهیه

  • ابتدا پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
  • فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
  • سپس سینه‌ی مرغ را به صورت رشته‌های باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • وقتی سینه‌ی مرغ سرخ شده گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
  • در مرحله‌ی آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
  • مواد آماده شده را بین نان باگت بگذارید و همراه با گوجه و خیار شور میل کنید.

 

ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آماده‌ی سرو است ...
 

ساندویچ فیله مرغ با پنیر پارمسان 

منبع: ستاره

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی