خورشت بادمجان

مواد لازم:

گوشت:۵۰۰ گرم‌

بادمجان:یک و نیم کیلو‌
گوجه ی خوشه ای:به مقدار لازم‌
رب گوجه فرنگی:۳ قاشق غذاخوری‌
غوره:‌‌به اندازه لازم
سیر:۲ حبه‌
پیاز:۲ عدد‌
نمک و فلفل:به مقدار لازم‌

طرز تهیه:‌
ابتدا بادمجان هارا پوست گرفته و از وسط نصف می کنیم.و روی ان نمک می پاشیم و به مدت ۱۲ ساعت داخل صافی قرار می دهیم‌ تا تلخی ان گرفته شود و سپس سرخ می کنیم.

همچنین بخوانید :

  1. طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن

  2. خورش ترشی قرمه

  3. طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ

بعد از سپری شدن زمان ۲ عدد پیاز و ۲ حبه سیر را به صورت نگینی خرد کرده و تا حدی که به رنگ عسلی در بیاید تفت می دهیم ،و حالا گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل و زرچوبه راهم می ریزیم و گوشت و پیاز را به همراه رب گوجه فرنگی تفت داده و ۲ لیوان اب روی ان ریخته و منتظر می مانیم تا بپزد و بعد از پختن گوشت،بادمجان های سرخ کرده را به ان اضافه می کنیم و در حدی می پزیم تا له نشود و ده دقیقه مانده تا خورش را از روی شعله ی گاز بردارید گوجه و غوره را اضافه کنید‌.‌‌

منبع: ساناز و سانیا

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی