مواد لازم:
گوشت:۵۰۰ گرم
بادمجان:یک و نیم کیلو
گوجه ی خوشه ای:به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی:۳ قاشق غذاخوری
غوره:به اندازه لازم
سیر:۲ حبه
پیاز:۲ عدد
نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان هارا پوست گرفته و از وسط نصف می کنیم.و روی ان نمک می پاشیم و به مدت ۱۲ ساعت داخل صافی قرار می دهیم تا تلخی ان گرفته شود و سپس سرخ می کنیم.
همچنین بخوانید :
بعد از سپری شدن زمان ۲ عدد پیاز و ۲ حبه سیر را به صورت نگینی خرد کرده و تا حدی که به رنگ عسلی در بیاید تفت می دهیم ،و حالا گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل و زرچوبه راهم می ریزیم و گوشت و پیاز را به همراه رب گوجه فرنگی تفت داده و ۲ لیوان اب روی ان ریخته و منتظر می مانیم تا بپزد و بعد از پختن گوشت،بادمجان های سرخ کرده را به ان اضافه می کنیم و در حدی می پزیم تا له نشود و ده دقیقه مانده تا خورش را از روی شعله ی گاز بردارید گوجه و غوره را اضافه کنید.
منبع: ساناز و سانیا