طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ

 

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه با مرغ

۱ عدد سینه مرغ
۱۰ الی ۱۵ عدد بامیه
۱/۳ پیمانه غوره
۶ الی ۸ عدد گوجه گیلاسی
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳۰ گرم کره
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

 

۰ نظر ۰

طرز تهیه “آجیل پلو” مخصوص

 

مواد لازم برای آجیل پلو مخصوص
گردو ، بادام ، فندق ، بادام هندی و پسته : از هر کدام 100 گرم
پیاز خلال و سرخ شده:پنج عدد
برنج:یک کیلوگرم
مرغ یا گوشت:یک کیلوگرم
روغن مایع  ،نمک و زعفران: به میزان لازم
کشمش :100 گرم
کره :100 گرم

 

۰ نظر ۰

طرز تهیه مربا زرشک

مربا زرشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می شود. این مربا طعمی ملس دارد و می توانید آنرا به همراه خامه ، کره یا پنکیک صبحانه سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا زرشک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم مربای زرشک

  • آب ۵ لیوان
  • زرشک تازه ۱ کیلوگرم
  • شکر ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه مربا زرشک خشک سیاه , دستور مربای زرشک خوشرنگ قرمز , xvc jidi lvfhd cva

۱ نظر ۰

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

مواد لازم رولت ساده

  •  آرد کاملا سفید :100 گرم
  • تخم مرغ:5 عدد
  • شکر :100 گرم 
  • آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
  • وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
  • بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
  • پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)

مواد داخل رولت

  • خامه :150 گرم خامه
  • پودر شکر:یک دوم فنجان 
  • وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

 

رولت خامه ای

۰ نظر ۰

طرز تهیه کمه جوش، غذای محلی سبزوار

غذای محلی سبزوار کمه جوش

در صورتی که کتاب کلیدر را خوانده باشید در قسمتی از کتاب که قرار است گل محمد و همراهانش شب را در کاروانسرایی بخوابند تا نیمه شب دیوار کاروانسرا را برای رسیدن به زندان سوراخ کنند، گل محمد، غدای محلی سبزوار، کمه جوش را درست می کند.

طرز تهیه کمه جوش، غذای محلی سبزوار

۰ نظر ۰

خورش ترشی قرمه

دوستان از سالها پیش اسم غذایی بنام خورش ترشی قرمه که یک غذای اردبیلی هست رو شنیده بودم ولی تا حالا درست نکرده بودم شب قبل داشتم برای فردا ناهارفکر و برنامه ریزی میکردم که ناهار چی درست کنم یه لحظه یادم افتاد که خورش ترشی قرمه درست کنم .

بالاخررره دست به کار شدم و این خورش مثل قیمه هستش فقط تفاوتش اینه که بجای لپه لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه

۰ نظر ۰