پولَکی سوغاتی معروف شهر اصفهان

دستور تهیه پولکی:

پولکی که از تنقلات و سوغاتی های معروف شهر اصفهان است انواع مختلفی مثل پسته ای ، کنجدی ، نارگیلی ، لیموعمانی و زعفرانی دارد.که برای تهیه این شیرینی مقداری شکر را با نصف مقدار شکر، آب و اندکی سرکه سفید یا جوهر لیمو مخلوط میکنند و روی حرارت ملایم قرار میدهند تا طلائی رنگ شود

پولکی کنجدی | طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی فوق حرفه ای

همچنین بخوانید:

بعد آنها را با قاشق روی سینی چرب شده می ریزند تا سفت و سرد شود.

اگر مواد پولکی را زیاد حرارت دهید می سوزد و رنگ آن تیره میشود.و نیز اگر آن را به اندازه کافی حرارت ندهید ترد و شکننده میشود.

برای خشک ماندن پولکی ها بهتر است آن ها را در ظرف درب بسته نگهداری کنید.

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی