تاثیرسرخ کردن غذا با “روغن زیتون” بر سلامتی

روغن سرخ کردنی ، روغن زیتون

همیشه این سوال در ذهن ما وجود دارد که بهترین و سالم ترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی کدام است؟ آیا بهترین روش سرخ کردن غذا با “روغن زیتون” است؟ در این بخش پاسخ این سوال را محققان اسپانیایی بدست آورده اند.


روغن زیتون و فواید فوق العاده سرخ کردن غذا با آن

با توجه به وجود انواع و اقسام روغن های گیاهی و حیوانی، همیشه این سوال پیش می آید که بالاخره کدام روغن مناسب سرخ کردن است. این موضوع وقتی پیچیده تر می شود که هر روز یکی از کارشناسان و متخصصان درباره مزایا و یا معایب روغن های گیاهی یا حیوانی سخن می گویند و توصیه هایی می کنندسالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید می توانید از روش سرخ کردن غذا با روغن زیتون استفاده کنید.

روغن سرخ کردنی

تاثیر مثبت روغن زیتون در سلامت قلب

 

پژوهشگران دانشگاه مادرید اسپانیا دریافته اند، احتمال خطر بروز بیماری قلب یا مرگ زودرس در افرادی که به طور منظم ازغذای سرخ شده در روغن زیتون استفاده می کنند، کمتر است. 

 
پژوهشگران در این بررسی، تعداد 40 هزار و 757 بزرگسال 26 تا 69 ساله را ظرف یک دوره ی 11 ساله سنجیدند. این پژوهشگران روی روش های آشپزی و عادات غذایی افراد تمرکز کردند. هیچ یک از شرکت کنندگان در زمان شروع بررسی دچار بیماری قلب نبودند. 
 
طبق تعاریف، غذای سرخ شده عبارت از غذایی است که فقط با سرخ شدن تهیه می شد. از شرکت کنندگان در این پژوهش خواسته شده بود غذا را تفت دهند، بکوبند یا خرد کنند. 
 
نتایج این تحقیق نشان داد، در کشورهای منطقه مدیترانه که غذا با روغن زیتون یا آفتابگردان سرخ می شود و چه در خانه و چه در بیرون از خانه، مقدار زیادی غذای تفت داده شده مصرف می شود، میان مصرف غذای سرخ شده و احتمال بروز بیماری کرونرقلب و یا مرگ ارتباطی وجود ندارد. 
 
این پژوهش در مجله BMJ انتشار یافته است. 
۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی