آشنایی با روش تهیه آش شیله عدس

اش شیله عدس

آش شیله عدس

 

مواد لازم:

پیاز متوسط نگینی شده: ۲ عدد

آب مرغ: ۲ لیوان

آب: ۲ لیوان

عدس: ۲ پیمانه

برنج: نصف پیمانه

بلغور گندم (یارما): نصف پیمانه

گوجه فرنگی درشت رنده شده: ۴ عدد

تره ریز شده: یک پیمانه

پیازچه ریزشده: ۲ پیمانه

 

همچنین بخوانید :

  1. آش شیله عدس

  2. نفازولین

  3. عوارض کلوفیبرات

طرز تهیه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس می‌کنیم.

پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را درون آن بریزید نیم پز شود.

وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم به آن اضافه کنید.

بگذارید شیله با شعله ملایم بپزد تا برنج بشکفد بعد سبزی‌ها و گوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزد و حسابی جا بیفتد.

نکته ۱: می‌توان بجای آب مرغ از ۴ عدد گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردکه خوشمزه می‌شود (به این صورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کرد اما داخل آن دیگر آب نریزید.)

نکته۲:به دلخواه می‌توانید یک قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگ‌تر شود.

نکته۳:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته می‌گیرد.

نکته ۴:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یک لیوان آب اضافه کنید.

منبع:همشهری انلاین

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی