۱. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ
| مواد لازم برای دو عدد ساندویچ | |
| نمک | ۳ قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری |
| شکر | ۲ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چایی خوری |
| آب | ۲ پیمانه |
| سینه مرغ بدون استخوان | ۱ عدد |
| فلفل پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری |
| فلفل هندی | یک چهارم قاشق چای خوری |
| فلفل سیاه | به مقدار کافی |
| شیر | نیم پیمانه |
| تخم مرغ | ۱ عدد بزرگ |
| پودر سوخاری | نیم قاشق چای خوری |
| آرد | سه چهارم فنجان |
| شیر خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
| روغن بادام زمینی | نیم پیمانه |
| نان همبرگر | ۲ عدد |
| کره | ۱ قاشق غذا خوری |
| خیار شور و گوجه و کاهو | به مقدار لازم برای بین ساندویچ |

زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۲ ساعت
دستور تهیه
- سینهی مرغ را از وسط به دو قسمت نازکتر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. ۲ پیمانه آب،۳ قاشق غذا خوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
- پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
- شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
- آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آردها کمی مرطوب شوند.
- یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
- سینهی مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
- سینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته شود.
- دو طرف سینهی مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را روی دستمالهای روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته شود. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقهی خودتان روی نان بگذارید.
- سینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکهی دیگر نان بپوشانید.
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ آمادهی سرو است ...

۲. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر
| مواد لازم | اندازه | مقدار کالری |
| سینه مرغ | ۱ عدد | هر ۱۰۰ گرم ۲۰۰ کالری |
| فلفل دلمه | ۱ عدد بزرگ | هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری |
| گوجه فرنگی | ۱ عدد | هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری |
| پیاز | ۲ عدد بزرگ | هر ۱۰۰ گرم ۵ کالری |
| پنیر پارمسان | ۳ قاشق غذاخوری | هر ۱۰۰ گرم ۴۳۱ کالری |
| نمک و فلفل و آویشن | مقداری | هر ۱۰۰ گرم ۰ کالری |
| زنجفیل تازه (دلخواه) | به اندازه یک بند انگشت | هر ۱۰۰ گرم ۴۹ کالری |
زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۱ ساعت
طرز تهیه
- ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
- فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
- سپس سینهی مرغ را به صورت رشتههای باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
- وقتی سینهی مرغ سرخ شده گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
- در مرحلهی آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
- مواد آماده شده را بین نان باگت بگذارید و همراه با گوجه و خیار شور میل کنید.
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آمادهی سرو است ...
منبع: ستاره